Ecover poetsploeg op bezoek...

Gisteren kregen we heel wat helpende handen over de vloer. Een poetsploeg van Ecover kwam in ons centrum de handen uit de mouwen steken.

Enkele weken geleden beloofde het Ecoverteam dat ze een hele dag in ons opvangcentrum zou komen poetsen indien een foto meer dan 1500 keren 'geliked' werd op facebook. De 1500 'likes' waren in een recordtempo binnen en gisteren was het dan zover.

8 gemotiveerde poetsers van Ecover kregen eerst een rondleiding doorheen ons centrum. Daarbij werd eveneens aandacht besteedt aan de kooien en lokalen die ze in de namiddag onderhanden mochten nemen. Zo hielp het Ecoverteam met het poetsen van de wasberenkooi, tijgerkooi, leeuwenkooi, operatiekamer en intensivecareafdeling. Ook onze bestelwagen kreeg een flinke beurt.

We willen de Ecoverpoetsers hartelijk bedanken voor hun hulp en hun sponsoring van ecologische poetsproducten.

Ecover poetsploeg op bezoek...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..