Een leuke bijdrage!

Vorige week kregen we aangenaam bezoek van de familie Bollue uit Leefdaal.

Vorige week kwam de familie Bollue een rondleiding volgen in het Natuurhulpcentrum. Tijdens deze rondleiding kregen ze uitleg over de werking van het Natuurhulpcentrum en de verschillende patiënten die er momenteel verblijven.

Ze hadden ook een verrassing voor ons! Josephine, 11 jaar, organiseerde samen met haar broer Lennard en enkele vrienden en vriendinnen een grote noten-, peren- en appelverkoop op hun jaarlijks straatfeest in Leefdaal.


Het vriendengroepje deed dit niet voor henzelf, maar ten voordele van het Natuurhulpcentrum. Ze wilden hulp bieden aan de talloze zieke en verzwakte koudeslachtoffers die momenteel dagelijks worden gevonden en binnengebracht.

Met allerhande leuke teksten en tekeningen probeerden ze hun producten aan de man te brengen. En met succes, want we zijn heel blij met de 140,5 euro steun die we mochten ontvangen, én vinden het ook geweldig dat jonge mensen zich zo hard willen inzetten om wilde dieren te helpen!

Daarom willen we iedereen die aan de verkoop heeft meegeholpen van harte danken, we kunnen de steun goed gebruiken!!

Een leuke bijdrage!

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..