Een mooi bedrag!

Een medewerker van het Natuurhulpcentrum mocht deze week een cheque ontvangen van de leerlingen van het K.A. te Overpelt.

Deze week mochten we naar de proclamatie van het 7de jaar Verkoop-Vertegenwoordiging van het Koninklijk Atheneum in Overpelt. Heel het jaar hebben de leerlingen producten verkocht voor het goede doel, om zo de belangrijke praktische ervaring op te doen met het aankopen, financieren, verkopen,... van goederen.

Het goede doel dat de leerlingen uitgekozen hadden was dit jaar het Natuurhulpcentrum, en één van onze medewerkers kreeg de eer om de cheque te ontvangen tijdens de proclamatie.

We zijn er van overtuigd dat de leerlingen voor dit vak met glans geslaagd zijn, want we mochten maar liefst 863,71 (!!) euro in ontvangst nemen! Een enorm bedrag waar wij erg blij, en de leerlingen erg trots op mogen zijn.

Dit bedrag komt zeker en vast goed van pas, aangezien we druk bezig zijn met de bouw van 8 nieuwe grote uitwenkooien, waar dieren perfect voorbereid kunnen worden op hun vrijlating.

In naam van heel het Natuurhulpcentrum-team willen we de leerlingen van het Koninklijk Atheneum dan ook nogmaals hartelijk danken!

Een mooi bedrag!

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..