Eerste opendeurdag een succes!

Onze eerste opendeurdag mag een groot succes genoemd worden!

Met bijna 5000 bezoekers kunnen we zeggen dat onze eerste opendeurdag een mega-succes was! Er was opvallend veel

interesse in het filmpje dat op een reuzenscherm getoond werd en een voorstelling gaf van onze toekomstige nieuwbouw. Na de derde opendeurdag starten we namelijk met de afbraak van ons oud, en de opbouw van een volledig nieuw gebouw om ons gebrek aan kooien door het toenemend aantal patiënten wat op te vangen. 451 (!) mensen sloten zich aan als nieuw lid bij het Natuurhulpcentrum.

De échte sterren waren natuurlijk de dieren, en de 4 gigantische circusleeuwen die een tijdje geleden in Luik in beslag genomen werden, konden op heel wat bekijks rekenen. Bezoekers waren verbaasd over de grote aantallen uilen van diverse soorten die klaargestoomd worden om binnenkort vrijgelaten te worden, en konden bekijken hoe de laatste nesten jonge eekhoorntjes gevoederd worden door onze zorgouders.

Na de kennismaking met de algemene werking en uiteraard de dieren kon iedereen nog genieten van een hapje en drankje op ons terras.

We mogen zonder overdrijven spreken van een groot succes, en we hopen natuurlijk dat we dit succes op zondag 14 en 21 september kunnen evenaren!

Hopelijk tot dan!

Eerste opendeurdag een succes!

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..