Eerste opendeurdag een succes!

Onze eerste opendeurdag van 2016 was met ruim 4500 bezoekers een groot succes!

Onze eerste opendeurdag zit er weer op! En wat voor één!

Ondanks het iets mindere weer voormiddag mochten we toch ruim 4500 (!) bezoekers ontvangen.

De bezoekers vergaapten zich aan de honderden zieke en gewonde wilde dieren die in de revalidatiekooien voorbereid worden op een nieuw leven in de vrije natuur. Traditioneel zit het Natuurhulpcentrum in september, op het einde van het broedseizoen, boordevol nestjongen die door onze zorgouders en vrijwilligers met veel liefde en geduld werden grootgebracht.

Blikvangers waren natuurlijk de exotische dieren. Onze leeuw Ciam liet zich van zijn mooiste kant zien, en ook de sneeuwluipaarden en baviaan trokken heel wat aandacht.

Namiddag zat ons terras goed vol, en heel wat mensen bleken onder de indruk van het Natuurhulpcentrum zelf, maar ook van de problemen waarmee wilde dieren toch nog altijd al te vaak geconfronteerd worden.

Heel wat mensen wilden ons steunen, en maar liefst 445 mensen lieten zich als nieuw lid inschrijven, en 600 bezoekers kochten onze Natuurhulpcentrum-kalender, iets waarvoor we natuurlijk enorm dankbaar zijn.

Graag willen we dan ook alle bezoekers nog eens extra bedanken.

We er niet bij kon zijn hoeft niet te treuren, want nu zondag 11 september en volgende week zondag 18 september hebben we onze tweede en derde opendeurdag, en dit telkens van 10u30-18u30.

Tot dan!

Eerste opendeurdag een succes!

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..