Eerste opendeurdag een succes...

6 september 2009

Eerste opendeurdag een succes...

De eerste opendeurdag van het Natuurhulpcentrum was een geweldig succes. Maar liefst 6000 bezoekers bezochten onze talloze patiënten!

Een geweldige opkomst was het vandaag op onze eerste opendeurdag. Niet minder dan 6000 (!!) bezoekers werden door onze talloze patiënten verwelkomd!

Iedereen mocht kennismaken met de kleine en superschattige Dakota, de baby-walaby die door surrogaatmoeder Brendy momenteel wordt grootgebracht. Ook Brutus was een ster vandaag. Hij speelde een echte glansrol als promotor voor zijn speciale Brutus-T-shirt, inclusief gebrul!

De bezoekers konden getuige zijn van het grootbrengen van jonge egeltjes, zagen een klimdemonstratie om in takken verstrengelde ontsnapte roofvogels te bevrijden en konden genieten van het geravot van onze drie schattige wasbeertjes. De bos- en kerkuilen deden enkele laatste oefenvluchten vooraleer ze binnen enkele weken worden vrijgelaten…

Het Natuurhulpcentrum mocht meer dan 500 nieuwe leden verwelkomen, waarvoor we hen natuurlijk erg dankbaar zijn!

Wie deze opendeurdag vandaag heeft moeten missen, kan volgende week zondag 13 september langskomen op onze tweede opendeurdag, van 10u-18u30.

Een tip, door de enorme drukte kan het soms erg lang aanschuiven zijn. Wie dit wil vermijden komt best voor 14u30 of na 16u!

Eerste opendeurdag een succes...


Wil je dit artikel delen?

Grijpt het bovenstaande verhaal u ook aan?

Bekijk dan via onderstaande knop hoe u het Natuurhulpcentrum kan steunen.
Zo kan u vandaag nog lid worden van het Natuurhulpcentrum. Dat kan nu eenvoudig online!