Eerste opendeurdag mega-succes!

Onze medewerkers kijken met een fantastisch gevoel terug naar de eerste opendeurdag van gisteren.

Maar liefst 5581 dierenvrienden kwamen een kijkje nemen achter de schermen van het Natuurhulpcentrum. Bezoekers konden kennismaken met de algemene werking van het centrum, passeerden talloze verkooppstandjes van knuffels, nestkasten en vogelvoeder, waagden een gokje op onze tombola of verrekijkerkwis, en konden voor de eerste maal onze eigen tuinvogelposter aanschaffen.

De echte sterren waren natuurlijk onze dieren, en die stoorden zich niet aan alle aandacht. Ze lieten zich onder een stralend zonnetje van hun beste kant zien, en zo kon iedereen genieten van onze 4 tijgers en 3 leeuwen, de revaliderende roofvogels, de jonge oehoes die we in het Natuurhulpcentrum grootbrachten, de groep van 30 wasberen die binnenkort naar Zuid-Afrika vertrekken, de kameleons en steppevaranen die twee weken geleden in Zaventem in beslag werden genomen na een vlucht uit Togo, en nog zovéél meer.

Iedereen genoot, en we mochten zelfs meer dan 450 nieuwe leden inschrijven, waar we natuurlijk heel erg blij mee zijn. Het Natuurhulpcentrum staat of valt namelijk voor een héél groot deel met onze leden!

Iedereen die er niet bij kon zijn is uiteraard van harte welkom op onze twee volgende opendeurdagen van nu zondag 8 en volgende week zondag 15 september, telkens van 10u30 tot 18u30. Een tip om lange wachttijden te vermijden: kom voor 12u, of na 16u!

Eerste opendeurdag mega-succes!

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..