Eerste wolfhonden zijn vertrokken...

Vorige week zijn de eerste wolfhonden vertrokken naar hun nieuwe eigenaar!

Enkele weken geleden deden we een oproep naar dierenliefhebbers die interesse hadden om één of meerdere wolfhonden te adopteren. De honden hebben jarenlang in een vuile, donkere kelder gezeten en werden gelukkig door de politie in beslag genomen.

We kregen heel wat reacties op de oproep. Wolfhonden vereisen een heel andere aanpak dan "gewone" honden, dus werd een strenge selectie gemaakt. Vorige week was het dan de grote dag voor de eerste twee honden. De eerste hond werd geadopteerd door een dierenarts uit Lichtaart, de tweede ging naar Lommel. Beide nieuwe eigenaars hebben al heel wat ervaring met honden, ook met wolfhonden, en waren dus ideale kandidaten. Drie andere honden vertrekken deze of volgende week, voor de vierde zijn we nog op zoek naar een nieuw baasje.

We zijn erg blij dat we deze honden, na een waarschijnlijk erg zwaar leven, een nieuwe goede thuis kunnen bieden!

Eerste wolfhonden zijn vertrokken...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..