Eindejaarspakketten voor mens en dier

Sinds vandaag bieden we originele en ludieke eindejaarspakketten aan. Ze bevatten lekkers voor mens en dier...

Zo hebben we een Birdbierpakket met daarin een selectie van de 4 lekkerste Birdbieren. Deze brouwerij, gerund door gepassioneerde vogelkijkers, bieden heerlijke biertjes aan met sprekende namen als: Joehoe, Datisandere Koekoek, Aprés Skiviet of Puur Goudhaan. Leuke bijkomstigheid: per liter bier dat het Natuurhulpcentrum weet te verkopen, plant de Birdbrewery een boom. Daarnaast voorzien we de bijhorende nestkast van een leuke slogan: ik zie ze vliegen. En voor wie niet weet wat hij ziet vliegen, voegen we er ook nog een tuinvogelherkenningsfiche bij. Dit pakket kost 35 euro.

Het andere pakket hebben we tot Smulpakket gedoopt. Het bevat een stevige en duurzame voedersilo, verschillende zakjes vogelvoeder, een tuinvogelherkenningsfiche en om ook de mensen te laten smullen: een zakje heerlijke pralines. Dit pakket kost 25 euro.

Beide pakketten zijn te koop in onze winkel. Wel graag op voorhand bestellen via 089/854906 zodat we jouw pakket kunnen klaarzetten voor afhaling.

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..