Europese projectendag...

Europa organiseert morgen (zaterdag 9 mei) in Limburg een Europese open projectendag. Voor deze Europese feestdag stellen ruim 70 projecten hun deuren open voor het grote publiek.

Alle projecten die deelnemen aan deze Dag van Europa ontvingen afgelopen jaren steun uit de Europese Unie. Ook het Natuurhulpcentrum mocht tot tweemaal toe financiële steun ontvangen van Europa voor de uitbouw van ons opvangcentrum. Meest recent is de uitbouw van onze CITES-vleugel die in 2005 in gebruik werd genomen. Met Europese én Limburgse steun konden we toen een prachtig multifunctioneel gebouw rechtzetten.

Samen met de andere Europese projecten zet het Natuurhulpcentrum haar deuren open voor het grote publiek. Morgen vanaf 14u zijn er doorlopend rondleidingen in het Natuurhulpcentrum onder begeleiding van een deskundige gids. Je kan zelfs enkele mooie prijzen (citytrips) winnen als je deelneemt aan de wedstrijd 'Europa schittert in Limburg'. Deelnameformulieren zijn op het Natuurhulpcentrum te verkrijgen.

Tot morgen misschien...

Europese projectendag...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..