Extra vrijlating...

Onze Zondag=Vrijdag activiteit was opnieuw een groot succes. Heel wat mensen vonden de weg naar één van onze vrijlatingen. Voor diegenen die niet aanwezig konden zijn bij deze unieke gebeurtenis, is er nog een herkansing.

Op zondag 26 september gaat het evenement 'Nationaal Park in beweging' door op het militair terrein van Zutendaal. Dit evenement is een samenwerking tussen 'Nature for life' en 'Bloso' met als doel mensen sportief te laten genieten van onze prachtige natuur. De opbrengst gaat naar het beter toegankelijk maken van het Nationaal Park Hoge Kempen voor minder-validen. De toegangsprijs voor dit evenement bedraagt €3.

Er zijn diverse activiteiten gepland:
- European Solar Challange
- Muzikale animatie
- Sportieve randanimatie
- Natuur-ecologische stands

Bovendien zal het Natuurhulpcentrum tijdens dit evenement gerevalideerde dieren vrijlaten. Ook Pol Goossen, een hevig supporter van ons opvangcentrum, zal aanwezig zijn en een handje helpen bij het vrijlaten.

Wil je erbij zijn? Om 15u en 17u laten we dieren vrij op het evenementenplein van het militair vliegveld van Zutendaal. Meer info en een routebeschrijving op www.nationaalparkinbeweging.be

Tot dan...

Extra vrijlating...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..