Fotografieworkshop...

De workshop fotografie die werd georganiseerd in het Natuurhulpcentrum afgelopen zaterdag was een groot succes!

Voor de eerste keer in de geschiedenis van het Natuurhulpcentrum hadden fotografen de kans om onze dieren van nabij op beeld vast te leggen. In samenwerking met fotoshop Bartok organiseerden we een heuse fotografieworkshop in het Natuurhulpcentrum.

De deelnemers kregen in de voormiddag een basiscursus fotografie waarbij de nadruk werd gelegd op de belangrijkste onderdelen zoals diafragma, sluitertijd, iso, lichtmeting,... De leerstof werd zeer toegankelijk gebracht zodat zowel de beginnende als de gevorderde fotograaf ermee aan de slag kan.

Na een broodjesmaaltijd met heerlijke soep werd de groep gesplitst en was het de beurt aan de huisfotografen van het Natuurhulpcentrum voor het praktijkgedeelte. Alle opgedane kennis kon nu uitgebreid geoefend worden. Bij de dieren die het toelieten, werd er uitgebreid tijd genomen om te fotograferen: berberapen, Java-apen, beren, luipaarden, roofvogels, uilen, reptielen,...

Aangezien er momenteel al twee workshops volledig zijn uitverkocht wordt er uitzonderlijk nog een extra georganiseerd: zaterdag 26 mei 2018 van 10u tot 15u. Inschrijven kan via 089/854906, kostprijs is 50 euro.

Fotografieworkshop...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..