Gastgezin gezocht...

27 februari 2019

Gastgezin gezocht...

Samen met AFS (Internationale vrijwilligersorganisatie) zijn we op zoek naar een gastgezin voor Oscar. Hij komt in ons centrum vrijwilligerswerk doen en zoekt een warm nest om te vertoeven...

Al vele jaren komen er vrijwilligers van over heel Europa ons een aantal maanden helpen tijdens de drukke periode. Om dit uitwisselingsproject in goede banen te leiden, werken we samen met AFS. Deze organisatie, actief in 60 landen, helpt jongeren en studenten met hun uitwisselingsprojecten. Oscar is 25 jaar en komt uit Spanje om hier onze medewerkers een handje te helpen van maart tot augustus. Hij zoekt echter nog een gastgezin voor de maanden juni, juli en augustus.

Iedereen kan AFS-gastgezin worden, ongeacht de samenstelling van het gezin. Ook alleenstaanden, holebi-koppels of mensen wier kinderen misschien al het huis uit zijn, kunnen perfect gastouder worden. Haal dan de wereld in huis, en word gastgezin! AFS-gastgezinnen zijn wereldgezinnen. AFS ondersteunt je bij deze leerrijke ervaring. Heb je interesse om dierenliefhebber Oscar van juni tot augustus onderdak te bieden? Neem dan contact op met AFS vlaanderen via www.afsvlaanderen.be/beleef of 015/795010.

 


Wil je dit artikel delen?

 

Grijpt het bovenstaande verhaal u ook aan?

Bekijk dan via onderstaande knop hoe u het Natuurhulpcentrum kan steunen.
Zo kan u vandaag nog lid worden van het Natuurhulpcentrum. Dat kan nu eenvoudig online!