Gastgezinnen gezocht...

Samen met AFS (Internationale vrijwilligersorganisatie) zijn we op zoek naar twee gastgezinnen. Lilla en Léa komen immers in ons centrum vrijwilligerswerk doen en zoeken een warm nest om te vertoeven...

. Lilla is 24 jaar en afkomstig uit Hongarije. Léa is 19 jaar en afkomstig uit Frankrijk.Beide gaan ze aan de slag in het Natuurhulpcentrum in Opglabbeek.


Iedereen kan AFS-gastgezin worden, ongeacht de samenstelling van het gezin. Ook alleenstaanden, holebi-koppels of mensen wier kinderen misschien al het huis uit zijn, kunnen perfect gastouder worden. Haal dan de wereld in huis en word gastgezin! AFS-gastgezinnen zijn wereldgezinnen. AFS ondersteunt je bij deze leerrijke ervaring.
Heb je interesse om een van deze dierenliefhebsters van maart tot augustus onderdak te bieden? Neem dan contact op met AFS vlaanderen via www.afsvlaanderen.be/beleef of 015/795010.

Gastgezinnen gezocht...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..