Gelukkig 2019!

Terwijl de meeste mensen gezellig aan de feesttafel zaten, vertrokken 2 van onze medewerkers van hun feesttafel om het laatste dier van 2018 te redden...

Gisterenavond hadden we een historisch moment, want voor het eerst werd de kaap van 8000 opgevangen dieren gehaald! Blij worden we niet van dit record, maar het betekent anderzijds wel dat al deze dieren opgevangen en verzorgd zijn geweest.

 De laatste 10 patiënten van 2018 waren: Roodborst (in lijmval), Vink (venster), Steenuil (in schoorsteen), Veldleeuwerik (venster), Kokmeeuw (verkeer), Vos (verkeer), Buizerd (breuk vleugel) en 3 schapen die werden afgestaan. In totaal werden er exact 8001 dieren opgevangen. 

 We wensen jullie allen een diervriendelijk 2019 toe! Geniet van het laatste filmpje van 2018 gemaakt door onze huisregisseur Stijn Meerschaert!

 PS: onze medewerkers waren wel nog op tijd terug voor het dessert én konden nog samen met familie en vrienden aftellen naar het nieuwe jaar... 

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..