Goed nieuws voor het Natuurhulpcentrum...

Deze week kreeg het Natuurhulpcentrum heel wat steun dankzij Elke Vanelderen van Q-music en de firma Balak Coatings uit Overpelt.

Tussen alle drukte door kregen we deze week 2 erg leuke telefoontjes. Het eerste kwam van de firma Balak Coatings N.V. uit Overpelt. Deze firma is sinds kort een nieuwe belangrijke sponsor van het Natuurhulpcentrum. Een tijdje geleden schonken ze al enkele honderden meters draadafsluiting om de terreinen van het Natuurhulpcentrum te omheinen.

Gisteren kregen we het bericht dat we de panelen van onze nieuwe gesponsorde kooi konden gaan afhalen. Deze nieuwe stevige kooi zal dienen voor grotere dieren als herten, struisvogels, everzwijnen, leeuwen,... Momenteel zijn onze medewerkers druk bezig de kooi in elkaar te steken.

Alsof dit nog niet genoeg was, kregen we van Balak Coatings nog eens 2 splinternieuws zware Mac-computers cadeau. Deze kunnen we erg goed gebruiken voor de zware programma's die nodig zijn voor de opmaak van ons ledentijdschrift en de bewerking van ons uitgebreide foto-archief.

Iets later kregen we een leuk bericht van Q-music. VTM-presentatrice Elke Vanelderen had 95,7% behaald op een examen taalbeschouwing in het 6de leerjaar van Basisschool De Kei in Beek (Bree). Dit gebeurde naar aanleiding van een actie van het ochtendduo Ornelis & Rogiers op Q-music, waarbij BV's terug naar de lagere school moesten om er een examen af te leggen. Hoe hoger de behaalde score, hoe meer geld het opbrengt voor een goed doel. Door deze prestatie verdiende Elke maar liefst 957 euro voor het Natuurhulpcentrum!

Door het sterk toenemend aantal patiënten kunnen we dergelijke steun erg goed gebruiken om de duizenden dieren die we jaarlijks opvangen de best mogelijke verzorging te kunnen blijven geven. Daarom hartelijk dank aan Balak Coatings N.V. en Q-music!!!

Wil je zelf ook het Natuurhulpcentrum steunen, dan kan dit altijd door lid te worden. Dit kan al vanaf 5 euro! Klik hier voor meer informatie.

Wil je de patiënten komen bezoeken, dan is dit mogelijk op zondag 5 juli op onze speciale Kom-Kijken-Dag. De voorwaarden voor een bezoek vind je hier.

foto Gazet van Antwerpen

Goed nieuws voor het Natuurhulpcentrum...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..