Goede reis!

Vroeg deze ochtend was het eindelijk zover: onze beren Henk en Eso vertrokken naar hun definitieve thuis in de Five Sisters Zoo in Schotland.

Ze kwamen beiden uit Albanië waar ze in een kooi aan een restaurant als entertainment werden gehouden. Vermoedelijk werden ze geroofd uit het wild en werd de moeder gedood. De dieren maakten in het Natuurhulpcentrum een ware transformatie mee: ze krijgen voldoende en vers voedsel, en werden elke week verwend met verse zalm en honing. De dieren sterkten aan en kregen een prachtige vacht. Five Sisters Zoo in Schotland is geen onbekende voor het Natuurhulpcentrum, aangezien ze in het verleden al drie beren van ons opvingen. We zijn dus zeker dat ze daar een goede thuis krijgen!

Goede reis!

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..