Hasseltse leerlingen zamelen geld in...

Leerlingen van het zesde leerjaar van de Kindercampus Tuinwijk uit Hasselt hebben geld ingezameld voor het Natuurhulpcentrum.

De leerlingen waren na een bezoek aan ons centrum zo overtuigd van onze werking, dat ze besloten op eigen initiatief een geldinzameling te doen.


Zij verkochten zelfgemaakte “spulletjes” op de speelplaats en wisten daarmee het mooie bedrag van €202,03 te verdienen. Jos, onze penningmeester én oud-directeur van die school, werd uitgenodigd om de cheque in ontvangst te nemen. Uiteraard deed hij dat maar al te graag! Als dank overhandigde hij de leerlingen een zak “gezonde snoepjes”, niet voor henzelf, maar voor de vogeltjes. Op die manier kan de klas nog de hele winter lang nagenieten van haar inspanningen. De centjes zullen aangewend worden om nóg meer wilde dieren nóg beter te kunnen verzorgen!

Alvast een dikke proficiat aan de leerlingen voor dit mooie initiatief!

Hasseltse leerlingen zamelen geld in...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..