Heilig Hart College Maasmechelen steunt NHC

Begin deze week was het Natuurhulpcentrum te gast in het Heilig Hart College van Maasmechelen. Een aantal leerlingen van het vierde jaar economie hadden ons opvangcentrum als goed doel uitgekozen voor hun schoolproject.

De leerlingen van het Pam-Pam team (Protection Animals Maasmechelen) hebben afgelopen maanden hard gewerkt aan hun schoolproject waarbij ze leerden om op een praktische en gestructureerde manier een eigen zaak op te richten.

Zo werden er tijdens de pauzes en op enkele grote activiteiten van de school fair-trade producten verkocht aan medeleerlingen, ouders en sympathisanten. De leerlingen stonden zelf in voor de aankoop, financiering, marketing, ... Het Pam-Pam team slaagde erin om op enkele maanden tijd maar liefst €315 winst te realiseren.

Deze opbrengst werd maandag officieel overhandigd aan een vertegenwoordiger van het Natuurhulpcentrum. Uiteraard zijn we erg blij met deze gift, het geld zullen we goed kunnen gebruiken voor de renovatie van enkele buitenkooien. Deze kooien zijn dringend aan vervanging toe zodat we onze zieke en gewonde wilde dieren nog beter kunnen huisvesten.

Een dikke proficiat aan de leerlingen van 4 economie A en aan hun leerkrachten die zorgden voor een degelijke omkadering.

Heilig Hart College Maasmechelen steunt NHC

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..