Heilig Hart College steunt het Natuurhulpcentrum...

Leerlingen van het Heilig Hart College in Maasmechelen kozen het Natuurhulpcentrum als goed doel om de opbrengst van hun zelf opgerichte zaak aan te doneren...

Verleden week kregen we goed nieuws van het Heilig Hart College uit Maasmechelen. De leerlingen van het 4de jaar economie mochten gedurende enkele maanden een eigen zaak opstarten, om zo proefondervindelijk te ervaren wat er allemaal bij komt kijken wanneer een eigen zaak wordt opgericht.

Fair-Trade producten werden aangekocht en tijdens speeltijden terug verkocht. De opbrengst gaat naar een goed doel, en de leerlingen van groep H.E.L.I.U.M kozen het Natuurhulpcentrum om de opbrengst aan te doneren.

Dat de leerlingen erg goed werk hebben geleverd, blijkt uit hun opbrengst van maar liefst 300,33 euro! Dit geld gaan we erg goed kunnen gebruiken voor het transport van enkele capucijnapen die momenteel nog in het Natuurhulpcentrum verblijven.

Een dikke proficiat en een dikke merci aan de leerlingen en begeleidende leerkrachten!!

Heilig Hart College steunt het Natuurhulpcentrum...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..