Helaas geen opendeurdagen...

Helaas, voor de eerste keer in de geschiedenis van het Natuurhulpcentrum zullen we onze deuren dit jaar NIET openzetten. Traditioneel zijn de eerste 3 zondagen van september hoogdagen voor het Natuurhulpcentrum. Onze jaarlijkse opendeurdagen trekken duizenden bezoekers van over heel België en die zullen we dit jaar niet kunnen verwelkomen. Het coronavirus gooit roet in het eten en het is onmogelijk om onze open dagen coronaproof te maken.

Drie geannuleerde zondagen waarbij telkens 5.000 mensen ons centrum bezoeken is natuurlijk ook een serieuze streep door onze rekening. Corona zorgde er al voor dat we veel minder rondleidingen en andere activiteiten konden organiseren. Maar met het wegvallen van de opendeurdagen, de grootste activiteit die ons centrum organiseert, treft de coronacrisis ons nu financieel erg hard..

Daarom hopen we op jullie steun: kocht je normaal tijdens de open dagen bij ons vogelvoeder, een pluche knuffel, nestkast, voedertafel of kalender, dan kan je dat nog steeds in onze winkel of E-shop. Daarnaast is natuurlijk alle extra steun zeer welkom. Bedankt alvast...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..