Het ideale eindejaarscadeau...

Hebt u het ook zo moeilijk om voor Kerst en Nieuwjaar een geschikt cadeautje te vinden voor familie of vrienden. Onze online groene winkel brengt soelaas en is zeker de moeite waard om te doorpluizen.

Wat dacht u bijvoorbeeld van een handige en goede verrekijker als geschenk? Iedereen die een natuur- of dierenvriend is kan wel een verrekijker gebruiken om van dichtbij te genieten van de natuur rondom ons. Van kleine pocketmodellen tot waterdichte topkwaliteit, In onze groene winkel bieden we u een uitgebreid gamma aan van diverse merken verrekijkers in verschillende prijsklassen.

In de topklasse presenteren we u het merk Swarovski van Oostenrijkse makelij: oerdegelijk, handgemaakt, ongeëvenaarde service en de beste optische kwaliteit op de markt. Voor het middensegment werkt het Natuurhulpcentrum samen met het Japanse merk Kite dat garant staat voor een erg hoge prijs/kwaliteitsverhouding, optisch presteren deze kijkers bijzonder goed en ook hun service is zéér vergaand. Als budgetkijker stellen we u graag voor aan de Bynnexmodellen. Dit merk draagt kwaliteit hoog in het vaandel en probeert dit te verzoenen met een budgetprijs en dat is hun prima gelukt.

Een overzicht van de modellen kan u vinden door op deze link te klikken: http://www.natuurhulpcentrum.be/CMS/index.php?page=e-shop 

Hebt u nog vragen of wilt u graag enkele kijkers komen uittesten, wij helpen u graag verder met deskundig advies. Onze groene winkel is dagelijks geopend van 9u-18u, ook in het weekend.

Verder kan u in onze winkel een ruime keuze aan vogel- en natuurboeken, posters, nestkasten,... terugvinden. We hopen u alleszins een dezer dagen te mogen verwelkomen... tot binnenkort

Het ideale eindejaarscadeau...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..