Iedereen bedankt!

We willen via deze weg iedereen van harte bedanken voor de steun die we via de actie 'SOS beestjes' van jullie mochten ontvangen.

De crowdfunding actie van Het Belang van Limburg had als doel om zoveel mogelijk financiële steun te verzamelen voor de verdere uitbouw van ons nieuwe gebouw. De actie omvatte twee grote inzamelmogelijkheden: vrije stortingen op ons rekeningnummer en inzamelpunten die voorzien werden van NHC-spaarhuisjes.

Via ons rekeningnummer mochten we meer dan 40 000 euro ontvangen van sympathisanten, bedrijven en verenigingen. Gisteren was er het inzamelmoment van de spaarhuisjes. Heel wat mensen met een spaarhuisje hadden het verzamelde bedrag reeds gestort en een aantal enthousiastelingen brachten hun huisje eigenhandig bij ons binnen. Deze mensen kregen uiteraard een rondleiding langs onze bouwwerf. Hoeveel de NHC-spaarhuisjes hebben opgebracht is momenteel nog niet duidelijk. Er zit heel wat kleingeld in de huisjes en het duurt even voordat dat verwerkt is.

Ook werden er heel wat tekeningen ingestuurd waaronder enkele prachtige exemplaren. Er zullen eerstdaags ook enkele klassen worden verwittigd dat ze de kleurwedstrijd gewonnen hebben en gratis bij ons op bezoek mogen komen...

Bij deze willen we jullie nogmaals van harte bedanken voor de steun...

Iedereen bedankt!

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..