Ikea sponsort nieuw klinkerpad

Vandaag werd het tweede gedeelte van het Ikeapad feestelijk geopend.

Hiervoor nodigden we naast enkele vertegenwoordigers van Ikea ook een groep mindervaliden uit van het Sint-Gerardusinstituut in Diepenbeek.

Twee jaar geleden kon het Natuurhulpcentrum haar toegankelijkheid al gevoelig uitbreiden door de aanleg van het eerste Ikea klinkerpad. Het was toen ook dankzij Ikea uit Genk dat we dit pad konden aanleggen. Maar er bleef nog een stuk van 80 meter onverhard en dit speelde in het nadeel van de rolstoelgebruikers die ons centrum bezochten.

We waren dan ook verheugd toen Ikea ons projectvoorstel voor een tweede Ikeapad goedkeurde. Hiermee beschikt het Natuurhulpcentrum nu over een 500m lang verhard pad dat doorheen het hele terrein slingert. Op die manier is het centrum nog beter uitgerust om mindervaliden, bejaarden of mensen met kinderwagens te ontvangen.

Ikea sponsort nieuw klinkerpad

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..