Kalender 2021 is er weer!

Hij is er weer! Onze Natuurhulpcentrum kalender. Heb jij onze superhandig, overzichtelijke kalender met 12 adembenemende foto's van eigen dieren nog niet in huis? Haast je dan, het worden echte collectoritems. 

In augustus staat het ree centraal. Jonge reeën zijn dan al enkele maanden oud en beginnen de wereld te ontdekken. Bart (foto) ontfermt zich jaarlijks over de jonge reeën die worden binnengebracht. Met veel liefde en geduld slaagt hij erin om de jonge reeën te laten opgroeien tot mooie, gezonde dieren. Deze foto toont één van de jonge reeën in het uitwenbos. Het dier komt nieuwsgierig kijken naar een foto van hemzelf in onze kalender :-)

Een kalender kost amper 5 euro en is te koop in onze winkel. Online bestellen en opsturen kan ook voor 8 euro. Bestellen kan je hier.

 

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..