Kerstshoppen?

10 december 2010

Kerstshoppen?

De eindejaarsfeesten zijn weer bijna daar en naar jaarlijkse gewoonte schuimen duizenden kooplustigen de overvolle winkelstraten af op zoek naar een geschikt kerst- of nieuwjaarsgeschenk.

Maar het kan ook veel gemakkelijker. U bekijkt vanachter uw PC rustig het aanbod in onze groene winkel, maakt uw keuze en komt langs in onze winkel. Dankzij de ruime openingsuren (elke dag, inclusief weekend van 9u-22u) kan u bijna dag en nacht bij ons terecht.

Waarom niet iemand een luxe voedertafel cadeau doen? Zo kan men jarenlang plezier beleven aan de vogels die tijdens de koude winter het voederhuis bezoeken. Met een wintervoederpakket (mezenbollen, strooivoer, zonnebloempitten en pindanoten)  erbij kan je onmiddellijk aan de slag.

Of wat dacht u van een nestkastenpakket? Stel zelf een aangepast pakket samen, op maat van de betreffende tuin. Wij begeleiden u met deskundig advies en helpen u kiezen uit ons ruime aanbod. De gelukkige die daarbij ook nog een goede vogelgids krijgt, kan in het voorjaar naar hartelust genieten van alle vogels in zijn tuin.

Bent u op zoek naar een orgineel geschenk voor iemand die vaak in de natuur vertoeft? Met een verrekijker scoor je altijd. Maak je keuze uit ons ruime aanbod verrekijkers en telescopen. Speciaal voor de eindejaarsperiode stellen we u een nieuwe pocketkijker voor: de Bynnex Caprivi. Een handig en compacte verrekijker met een verrassend goede beeldkwaliteit én een nog verrassendere prijs: €50.Surf snel naar onze groene winkel en maak je keuze...

Kerstshoppen?


Wil je dit artikel delen?

 

Grijpt het bovenstaande verhaal u ook aan?

Bekijk dan via onderstaande knop hoe u het Natuurhulpcentrum kan steunen.
Zo kan u vandaag nog lid worden van het Natuurhulpcentrum. Dat kan nu eenvoudig online!