Kids Day 2011

Namiddag werd het Natuurhulpcentrum overspoeld door 65 kinderen die zich hadden ingeschreven voor onze Kids Day.

Naar jaarlijkse traditie proberen we onze jongste fans een hele namiddag te amuseren op het Natuurhulpcentrum. De kinderen werden welkom geheten door de enige echte paashaas die eitjes uitdeelde maar er blijkbaar zelf al teveel van had gegeten en uiteindelijk moest afgevoerd worden. Dan werden de kids getrakteerd op een unieke bloopervideo van het Eénprogramma:  Dieren in Nesten. Daarna werd de groep opgesplitst en werd het centrum achter de schermen verkend.

Uiteraard waren er ook weer enkele workshops. Zo leerde cartoonist Canary Pete dat je met enkele cirkels en eenvoudige lijnen toch mooie dieren kan tekenen. De natuurkennis van onze jeugd werd danig op proef gesteld door de quizvragen waaraan Sil hen onderwierp. Natuurlijk werden er ook enkele leuke prijzen uitgedeeld. Ten slotte konden de kinderen hun fantasie de vrije loop laten gaan en mochten ze hun zelf verzonnen dier gestalte geven in klei.

Als afsluiter was er frisse chocomelk en lekkere pannenkoeken. Een waar eetfestijn dus... Aan de reacties van de kids mogen we afleiden dat het een meer dan geslaagde namiddag was.

Album 'Kids Day 2011'

Kids Day 2011

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..