Kidsday een groots succes...

170 kinderen palmden afgelopen twee dagen het Natuurhulpcentrum in! De kids schreven zich allemaal in voor onze Kids-Day 2008.

Eerst werden de bezoekers verwelkomd door Jaap de Aap, vervolgens werden de kinderen getrakteerd op een premièrefilm over onze leeuwen, leerden ze dieren tekenen onder begeleiding van een bekende cartoonist en mochten ze zelf een nestkastje timmeren.

Daarbovenop namen onze gidsen ze mee op sleeptouw voor een kidsrondleiding, gingen ze kwissen met Sil én deden ze een zoekspel dat hun een leuke prijs kon opleveren.

Als afsluiter werden de kinderen verwacht in onze Lindezaal waar ze zich tegoed konden doen aan lekkere pannekoeken en chocomelk.

Iedereen beleefde een onvergetelijke namiddag op het Natuurhulpcentrum!

De kinderen werden onderverdeeld in groepen die allemaal op fotosessie gingen. Klik hier voor de groepsfoto's van dag 1 en hier voor de foto's van dag 2... Blader door de gallerijen om alle foto's te bekijken.
 

Kidsday een groots succes...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..