Kom-Kijken-Dag...

Bezoek op zondag 5 juli het Natuurhulpcentrum op onze jaarlijkse Kom-Kijken-Dag. Honderden jonge vogels en zoogdieren worden op dit moment voorbereid op hun vrijlating.

We zitten op dit ogenblik in onze allerdrukste periode. Al onze couveuses, kooien en rennen zitten vol met jonge dieren die verschillende malen per dag gevoederd worden met de hand: jonge kauwen, mussen, gaaien, egeltjes, eekhoorns, vosjes,...
30 apen bewonen onze grotere kooien, verschillende buizerds, torenvalken, bosuilen en kerkuilen leren vliegen in de vliegkooien,...

En in onze grootste kooi zit natuurlijk Brutus, de mishandelde leeuw uit een Frans circus. Brutus zijn nagels werden in het circus uitgetrokken, en zijn kaak staat helemaal scheef, waarschijnlijk door harde kloppen die het dier gekregen heeft.

Omdat het zo druk is, is dit de ideale manier om een bezoek te brengen aan het Natuurhulpcentrum.

Daarom organiseren we weer onze jaarlijkse Kom-Kijken-Dag, waarbij het Natuurhulpcentrum en zijn talrijke bewoners onder begeleiding van een deskundige gids te bezoeken zijn.

Dit jaar gaat onze Kom-Kijken-Dag door op zondag 5 juli. Er zijn 2 manieren om deel te nemen: ofwel wordt er per drie bezoekers één iemand lid voor minstens 5 euro, ofwel start u een permanente opdracht van 5 euro per maand, en dan mag u met heel het gezin binnen.

Door op deze manier lid te worden of een permanente opdracht te starten steunt u ook de werking van het Natuurhulpcentrum. Door het sterk groeiende aantal hulpeloze dieren die we opvangen, hebben we natuurlijk nieuwe leden en extra steun nodig.

Kom-Kijken-Dag...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..