Kom Kijken Dag...

Omdat het Natuurhulpcentrum stressgevoelige zieke en gewonde wilde dieren opvangt, is het centrum niet vrij toegankelijk voor het publiek, enkel onder begeleiding van een gids en tijdens onze opendeurdagen in september.

Omdat we het publiek ook de kans willen geven om het Natuurhulpcentrum tijdens de drukste, maar ook meest boeiende periode te bezoeken, organiseren we nu zondag 18 mei een Kom-Kijken-Dag.

Momenteel zitten onze kooien goed vol.
Een deel van de verwaarloosde apen die enkele weken geleden opgevangen werden, zijn uit quarantaine en genieten nu van het zonnetje in onze grote buitenkooien, de eerste lading jonge eekhoorns, steenmartertjes, uilen,... zijn uit de couveuses en leren nu zelf voedsel zoeken en de piepjonge diertjes bedelen continu om voedsel in onze Intensive Care-afdeling.

Kortom, de ideale periode om het centrum te bezoeken.

Er is wel één voorwaarde. Per drie bezoekers moet er één lid worden voor minimaal 5 euro.

Tussen 13u30 en 18u leiden onze deskundige gidsen u rond.

Hopelijk tot dan!

Kom Kijken Dag...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..