Koning Winter is er weer...

Het zal u ongetwijfeld al zijn opgevallen, de winter is weer in het land. We mochten reeds het plezier en de ongemakken van de sneeuw trotseren en het wordt steeds kouder en kouder.

Voor de meesten van ons is er niets aan de hand. De verwarming wordt een streepje hoger gedraaid en voedsel vinden we in overvloed in de vele winkels.

Onze gevleugelde vriendjes zijn iets minder goed gesteld. Zij maken zich weer op om een lange en moeilijke periode te overleven met erbarmelijk weinig voedsel en drinkwater. Gelukkig zijn steeds meer mensen begaan met het lot van deze stakkers. Op veel plaatsen duiken weer pindakransen, mezenbollen en vogelzaden op.

Het Natuurhulpcentrum maakt het u nog gemakkelijker. In ons winkeltje kan u een ruim aanbod aan wintervoeding en voedertafels terugvinden aan zeer democratische prijzen.

Alvast een greep uit ons aanbod:

Voederbollen: € 8,50/doos (50 st.) of € 0,20/stuk
Pindakransen: € 1 per stuk
Graan- en zadenmix: € 1 per zak
Gewone Voedertafel op paal: € 30/stuk
Luxe voedertafel (zonder paal): € 40/stuk
Luxe voedertafel (met paal): € 45/stuk

Ons winkeltje is iedere dag geopend van 09.00u 's morgens tot 18.00u 's avonds.

Steek onze gevleugelde vriendjes een hart onder de riem en maak van uw tuin een heus vogelparadijs.

Hang of plaats de voedertafels en lekkernijen dicht bij een venster zodat u tegelijk kan meegenieten van de bonte kleurenpracht die deze vogels met zich meebrengen. Op deze manier doet u zichzelf een plezier én natuurlijk de vele vogels die de winter iets makkelijker kunnen doorkomen dankzij uw hulp.

Ze zullen u ongetwijfeld enorm dankbaar zijn, samen met ons!
 

Koning Winter is er weer...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..