Laatste kans...

Traditioneel organiseren we de eerste drie zondagen van september onze opendeurdagen. Daarvan mogen we er al twee een succes noemen. Nog maar één kans dus om gratis een blik te komen werpen achter de schermen van het grootste opvangcentrum van België.

Afgelopen twee zondagen mogen we zonder meer een succes noemen. Beide dagen kenmerkten zich door heerlijk zomers weer en dat vertaalde zich ook in het aantal bezoekers. De eerste open dag mochten we 4.300 bezoekers ontvangen, maar de tweede zondag brak alle records: 5.680 sympathisanten vereerden ons met een bezoek.

De unieke mix en verscheidenheid van exotische en inheemse wilde dieren zorgt er natuurlijk voor dat iedereen aan zijn trekken komt. Ben je zot van roofvogels, word je week van babydiertjes of loop je eerder warm voor de grote katachtigen, iedereen vindt bij ons zijn gading.

En het zijn niet alleen de dieren die het geheel zo aantrekkelijk maken: kies een leuke knuffel uit onze winkel, doe mee met onze verrekijkerkwis, vraag deskundige uitleg over ons nestkastenaanbod, laat je fotograferen tussen wilde dieren, geniet van een lekker biertje op ons terras of stil je honger met een heerlijke vegetarische burger...

IEDEREEN VAN HARTE WELKOM OP ONZE LAATSTE OPENDEURDAG: KOMENDE ZONDAG 16 SEPTEMBER TUSSEN 10U30 EN 18U.

Laatste kans...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..