Laatste kans ...

14 september 2017

Laatste kans ...

Deze zondag is het onze laatste opendeurdag van het jaar! Ben je nog niet geweest? Geen probleem, laat ons de kans om je toch nog te overtuigen ...

De eerste 2 opendeurdagen waren alvast een groot succes met respectievelijk 5.000 en 5.500 bezoekers! De vele kijklustigen zagen hoe we elke jaar bijna 8.000 dieren verzorgen en terug klaar stomen voor een leven in onze natuur. Loop ook eens langs onze intensievezorgruimte waar we de dringendste ziektegevallen verzorgen en er weer bovenop helpen. Overal staan er medewerkers en vrijwilligers om je bij te staan met een woordje uitleg. En geniet achteraf op ons terras voor een fris drankje of lekker knabbeltje.

Niet alleen onze inheemse dieren komen aan bod maar ook de meer exotische gasten kan je leren kennen. Door middel van onze jarenlange Europese werking zijn we in staat vele exotische dieren te helpen. Leer meer over onze grote groep Java-apen, 21 stakkers die gelukkig zijn gered uit een Italiaans labo, onze 2 leeuwinnen Alpha en Cora die we hebben verhuisd vanuit een failliete Spaanse zoo of onze 2 nieuwe gasten: Henk en Eso vanuit Albanië.

Niet twijfelen en kom vanaf 10u30 tot 18u30 langs! Samen met jullie steun kunnen we dag in dag uit hulp bieden aan dieren in nood. Bedankt!

Laatste kans ...


Wil je dit artikel delen?

 

Grijpt het bovenstaande verhaal u ook aan?

Bekijk dan via onderstaande knop hoe u het Natuurhulpcentrum kan steunen.
Zo kan u vandaag nog lid worden van het Natuurhulpcentrum. Dat kan nu eenvoudig online!