Leerlingen St.-Lodewijk installeren koelcellen...

Afgelopen week installeerden leerlingen van het Technisch Instituut St-Lodewijk uit Genk twee koelcellen op het Natuurhulpcentrum.

Ons opvangcentrum heeft momenteel heel wat frigo's en diepvriezers nodig om al het dierenvoedsel bevroren of koel te kunnen houden. Door een nopend plaatsgebrek werd er besloten een tweedehandskoelcel aan te kopen.

De 6e-jaarsleerlingen van St-Lodewijk volgen de richting 'koeltechnieken' en stonden samen met hun leraars in voor de afbraak, heropbouw en installatie van de 2 koelcellen. Eén cel zal fungeren als diepvriezer, de andere doet dienst als frigo.

Voor de leerlingen was het een leerrijke praktijkervaring en het Natuurhulpcentrum spaart uit op de dure installatiekosten. Een win-win situatie dus...
 

Leerlingen St.-Lodewijk installeren koelcellen...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..