Lezersdagen van 'Het Belang van Limburg'...

et voorbije weekend kon u het Natuurhulpcentrum drie dagen lang aantreffen op de Lezersdagen van 'Het Belang van Limburg'.
Op maar liefst twee plaatsen mochten we onze vzw vertegenwoordigen.

De gemeente Opglabbeek stelde het Natuurhulpcentrum voor als één van de drie pijlers van ons gemeentelijk kunstwerk op ons dorpsplein. De twee andere pijlers symboliseerden het verenigingsleven en onze drie gehuchten in Opglabbeek.

Verder mochten we ons centrum vertegenwoordigen op de stand van de 'Goednieuwskrant' van HBvL.
We kregen hier een hele mooie ruimte ter beschikking waar het publiek onze terreinwagen en onze motorboot kon bezichtigen.

Onze vrijwilligers wisten maar liefst zo'n 130 nieuwe leden te strikken. Allemaal mensen die voor slechts €5 ons centrum een héél jaar lang wensten te steunen. Hiermee helpen zij ons de dieren helpen, en daar draait het natuurlijk allemaal om.
Bij deze wensen we deze mensen dan ook van harte te bedanken!

Het was tevens een mooie gelegenheid om onze jaarlijkse vossentocht te promoten die doorgaat op zaterdag 13 november 2004.

Lezersdagen van

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..