Licht aan het einde van de tunnel...

Het is al even geleden dat we jullie nog informeerden over onze nieuwbouw. Er zijn ondertussen alweer bergen werk verzet en er is dus licht aan het einde van de tunnel.

Na de ruwbouwwerken is het nu immers de binnenafwerking die aan de beurt is. Zo zorgt momenteel de firma Gerard Crommen voor de afwerking van de elektriciteit en het licht. Dankzij de steun van Ikea in Genk konden we immers de keuze maken voor mooie en vooral energiezuinige LED armaturen.

Ook de installateurs van Vandebosch-Sanitair in Genk zijn vandaag druk bezig met het hangen van radiatoren op de bovenverdieping. En ook de medewerkers van Mathieu Gijbels hebben hun handen vol. Zij plaatsen immers de binnenmuren waarbij Trespa platen worden geschroefd op een houten frame. Je krijgt nu al echt een goed overzicht van de indeling van het gebouw en de grootte van de kooien. De volgende grote stap is de plaatsing van het hekwerk en de deuren in onze kooien.

Maar ook buiten werd er nog vanalles gerealiseerd. Zo werd het klinkerpad rondom het gebouw heraangelegd door de firma 'het Klinkerke' en werd de metalen buitentrap en noodladder geplaatst aan de voorzijde van het gebouw. Zoals u kan zien wordt het een uniek gebouw waarmee we weer vele duizenden wilde dieren gaan kunnen helpen. Fantastisch om te zien dat er zoveel bedrijven, sympathisanten en leden hun schouders achter dit project hebben gezet. BEDANKT daarvoor.

Album 'Nieuwbouw update jan 15'

Licht aan het einde van de tunnel...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..