Luchtdoop voor ons 10.000ste lid...

20 september 2005

Luchtdoop voor ons 10.000ste lid...

Zaterdagnamiddag werd onze belofte waargemaakt: Het 10.000ste lid van ons centrum mocht met ons mee voor een unieke luchtdoop boven ons centrum en omstreken.

De jonge Glenn en zijn vader kwamen voor alle zekerheid een uurtje vroeger aan op ons centrum en na wat geduld konden ze vertrekken voor hun speciale beloning.

Onze piloot Niels verzekerde ons nog snel dat het weer uitstekend was, op enkele windvlagen na, en beloofde ons een veilige vlucht. Ook zou hij proberen om boven ons centrum te vliegen, wat ons meteen een aantal unieke foto's van het Natuurhulpcentrum opleverde.

Een half uur duurde de hele belevenis waarna een glunderende Glenn (incl. de vader) zijn moeder en broertje het hele verhaal kon doen.

Bij deze willen we natuurlijk álle mensen bedanken die lid werden vóór, tijdens en na de opendeurdagen en zo ons centrum een financiëel hart onder de riem staken. Tegelijk willen we mogelijke nieuwe leden zeker aansporen om het voorbeeld van de jonge Glenn te volgen, want iedere dag opnieuw heeft ons centrum uw hulp erg hard nodig!
 

Luchtdoop voor ons 10.000ste lid...


Wil je dit artikel delen?

Grijpt het bovenstaande verhaal u ook aan?

Bekijk dan via onderstaande knop hoe u het Natuurhulpcentrum kan steunen.
Zo kan u vandaag nog lid worden van het Natuurhulpcentrum. Dat kan nu eenvoudig online!