Medewerkers druk in de weer!

26 augustus 2014

Medewerkers druk in de weer!

Al onze medewerkers zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen van onze opendeurdagen.

In het Natuurhulpcentrum zie je momenteel overal medewerkers verven, timmeren, slepen met materiaal, bouwen aan winkeltjes,... We zijn weer enorm druk bezig met de voorbereidingen van onze jaarlijkse opendeurdagen!

Net als elk jaar openen we op de eerste drie zondagen van september onze deuren voor het grote publiek. Iedereen is dan welkom om het Natuurhulpcentrum en zijn talloze patiënten te komen bezoeken.

Omdat we weer heel wat bezoekers verwachten, en alles zo comfortabel mogelijk willen laten verlopen (zowel voor ons, de bezoekers als de dieren), doen we ons best om het centrum tiptop in orde te krijgen. Hier en daar een extra likje verf, het wandelpad wordt uitgestippeld, winkeltjes van knuffels, nestkasten, verrekijkers en nog veel meer worden opgezet,... Kortom, alles wordt in gereedheid gebracht om hopelijk weer enkele duizenden bezoekers te mogen ontvangen.

Net als elk jaar zijn de echte sterren van de opendeurdagen natuurlijk de dieren, en die zijn er volop! Bijna 80 (!!) jonge uilen die klaargestoomd worden voor hun vrijlating, 6 leeuwen en 2 tijgers die in circussen werden in beslag genomen, een zeldzame jonge zwarte ooievaar, Java-apen, jonge reeën, steenmarters, vossen en konijnen,...

Dit alles en nog véél meer is te zien op zondag 7, 14 en 21 september op onze grote Opendeurdagen. Hopelijk tot dan!

Medewerkers druk in de weer!


Wil je dit artikel delen?

Grijpt het bovenstaande verhaal u ook aan?

Bekijk dan via onderstaande knop hoe u het Natuurhulpcentrum kan steunen.
Zo kan u vandaag nog lid worden van het Natuurhulpcentrum. Dat kan nu eenvoudig online!