Mega-actie voor mega-uitbreiding...

Het Belang van Limburg start morgen met een grote campagne om onze bouwwerkzaamheden te ondersteunen.

Morgen, woensdag 19 november, wordt het startschot gegeven van een grote campagne #SOSbeestjes om onze bouwwerkzaamheden te ondersteunen. We kregen al heel wat mooie kortingen van verschillende bedrijven, maar nog altijd blijft het totaalbedrag om de bouw volledig af te werken erg hoog.

Morgen verschijnt in Het Belang van Limburg een 8 pagina dikke bijlage over de werkzaamheden, zodat iedereen kan zien waarom we precies grote nood hebben aan de uitbreiding. Daarbovenop worden honderden spaarpotjes verdeeld over de dagbladhandelaars in heel Limburg, die hopelijk binnen enkele weken goed gevuld zullen zijn.

Centraal in de campagne staat een Boombarometer met de zieke Oscar de Uil in de hoofdrol. Via deze barometer kan iedereen volgen hoeveel geld er ingezameld wordt, en hoe meer geld ingezameld wordt, hoe sneller Oscar terug gezond wordt! De campagne loopt ten einde op 17 december, en we hopen natuurlijk dat we dan genoeg geld verzameld hebben om ons bouwavontuur tot een goed einde te brengen.

Dit alles en nog veel meer is morgen uitgebreid te lezen in Het Belang van Limburg!

Mega-actie voor mega-uitbreiding...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..