Mega-affiche in Nederland!

Een enorme reclame-affiche van onze opendeurdagen siert momenteel de A2 richting Maastricht...

Chauffeurs die af en toe de luchthaven van Maastricht passeren, hebben het misschien al opgemerkt. Een gigantisch grote reclame-affice van onze opendeurdagen is momenteel te zien langs de drukke A2 (in de richting van Maastricht) in Nederlands Limburg.

We krijgen dagelijks heel wat patiënten over de vloer die onze collega's van de Nederlandse Dierenbescherming hebben opgehaald, en de dierenambulanciers krijgen vaak de vraag waar die dieren dan precies naartoe gaan. Met deze affiche nodigen we dan ook graag de Nederlanders uit een kijkje te komen nemen op onze opendeurdagen.

Reclame kost heel wat geld, maar gelukkig konden we rekenen op de steun van Interbest die een mooie korting gaf, én op de steun van de Nederlandse Dierenbescherming zelf. Uiteraard zijn we hier heel erg dankbaar voor!

Wie de affiche nog wil zien moet snel zijn, hij hangt er nog tot het einde van deze week.

Ondertussen gaan in het Natuurhulpcentrum de voorbereidingen voor de opendeurdagen gewoon door. Wie interesse heeft om een kijkje achter de schermen te nemen van één van de grootste ziekenhuizen voor wilde dieren in Europa, is altijd welkom! Tot dan!

WAT? Opendeurdagen

WANNEER? zondag 4, 11 en 18 september

HOELAAT? tussen 10u30 en 18u30

INKOM? Gratis maar u mag altijd lid worden :-)

Mega-affiche in Nederland!

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..