Mini-onderneming MINI-ANIMALS...

Vorige week mochten we een bedrag van maar liefst 700 euro in ontvangst nemen van leerlingen van de Middenschool Mercurius in Lommel.

Vorige week kregen we héél aangenaam bezoek. Leerlingen van 2Aa1 handel van de Middenschool Mercurius uit Lommel hebben de voorbije maanden keihard gewerkt aan hun mini-onderneming "Mini-Animals". Door het opstarten van deze onderneming leerden de leerlingen de producten kiezen die ze gaan verkopen, doelgericht reclame maken, de producten verkopen aan de juiste verkoopprijs,...

Daarnaast leerden ze ook in groep werken, taken verdelen, verantwoordelijkheden opnemen,...

"Mini-Animals" had gekozen voor de verkoop van pennen, en deze werden verkocht aan ouders, vrienden, familie, op kerstmarkten, deur aan deur,...

Niet alleen is deze ervaring enorm leerrijk voor de leerlingen, maar bovendien gaat de opbrengst van de verkoop naar een goed doel, en deze leerlingen hadden het Natuurhulpcentrum hiervoor uitgekozen, iets waarmee wij natuurlijk heel blij mee zijn!

Dat de leerlingen hun onderneming met veel succes hadden opgezet, bleek uit het mooie bedrag van maar liefst 700 euro (!!) dat ze ons trots kwamen overhandigen!

Geld dat we heel hard kunnen gebruiken, zeker nu de eerste winterprik begonnen is en de koudeslachtoffers er binnenkort zullen aankomen!

We willen dan ook iedereen, zowel de leerlingen als de begeleidende leerkrachten, van harte danken voor de steun, en we hopen dat ze door de rondleiding in het Natuurhulpcentrum een goed beeld gekregen hebben van wat er dankzij onder andere hun steun gedaan kan worden voor in nood verkerende wilde dieren!!

Mini-onderneming MINI-ANIMALS...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..