Misdaden onder de loep

"Langs mijn dagelijkse wandelroute zie ik regelmatig kooien staan om vogels te vangen. Mag dit wel?" "Iedere dag rijden er gemotoriseerde voertuigen door het natuurgebied om de hoek. Bij wie moet ik dit melden?" "Ik ken iemand die vogels vangt en ze in het geniep verkoopt. Ik wil dit aangeven maar wens anoniem te blijven. Kan dit?"

Zit jij ook met dergelijke vragen? Rep je naar deze activiteit en kom aan de hand van praktische voorbeelden alles te weten over wat mag en niet mag op vlak van natuur- en faunabescherming. Op een bevattelijke wijze wordt uitgelegd welke stappen Vogelbescherming Vlaanderen onderneemt met jouw melding.

Wanneer: zaterdag 2 maart 2013

Waar: Natuurhulpcentrum, Industrieweg Zuid 2051, 3660 Opglabbeek

Uur: 20:00 uur tot ca. 22:30 uur

Inkom: gratis

Lezing: Jan Rodts, algemeen directeur

Bevestig jouw aanwezigheid via info@vogelbescherming.be of 03/296.26.80. Schrijf je gratis in op de digitale nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte van geplande activiteiten en persberichten van Vogelbescherming Vlaanderen.

Misdaden onder de loep

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..