Music For Life!

Van 18-24 december vindt alweer een ongetwijfeld fantastische editie plaats van Music For Life op Studio Brussel!

Net als vorig jaar zijn we voor deze actie geselecteerd, en kan iedereen kleine of grote acties ondernemen om de werking van het Natuurhulpcentrum te steunen.

Hier zijn we erg blij mee, en we hopen natuurlijk dat er heel wat mensen zijn die een kleine of grote actie op touw willen zetten ten voordele van het Natuurhulpcentrum en zijn duizenden patiënten die jaarlijks worden opgevangen.

Zelden hebben we extra financiële hulp zo nodig gehad als nu. De ruwbouw van onze nieuwbouw is bijna klaar, maar dan begint het zware werk om alles in te richten: nieuwe apenkooien, nieuwe ruime binnen- en buitenkooien, een opslagruimte,...

We zijn vooral nog op zoek naar extra middelen om een nieuwe Intensive Care-unit in te richten. Iedereen die ons al een bezoekje gebracht heeft in de lente en zomer, zal ongetwijfeld opgemerkt hebben dat de huidige Intensive Care in die periode uitpuilt van de jonge meesjes, musjes, jonge reeën, konijntjes en hazen. Daarbovenop zijn er dan ook nog de talloze gekwetste patiënten, waardoor we eigenlijk te krap zitten, en een nieuwe Intensive Care hoognodig is! In deze Intensive Care komen couveuses voor de allerjongste patiënten, een ruimte voor de meest gestresseerde dieren, kleine kooien waaren geopereerde patiënten kunnen revalideren,...

We hopen natuurlijk dat ook dit jaar enkele leuke Music For Life-acties op poten gezet worden ten voordele van onze nieuwe Intensive Care. Een eerste actie is al super verlopen. Met "Bellydance 4 life" organiseerde buikdanseres Johanna (www.orientaalsedans.be) een ludieke buikdans-workshop ten voordele van het Natuurhulpcentrum! Bedankt!

Music For Life!

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..