Music For Life!

Het Natuurhulpcentrum is één van de goede doelen voor Music For Live 2013!

Op dinsdag 17 december wordt het startschot gegeven van ongetwijfeld alweer een fantastische editie van Music For Life op Studio Brussel. Dit jaar is het concept wat aangepast. De drie presentatoren gaan niet meer in een glazen huis verblijven gedurende de actie, maar gaan een week in de koude doorbrengen.

Nieuw is ook dat er geen geld ingezameld wordt voor één specifiek doel, maar iedereen kan acties organiseren voor een goed doel naar zijn/haar keuze.

Het Natuurhulpcentrum is samen met een heleboel andere goede doelen geselecteerd. Hier zijn we erg blij mee, en we hopen natuurlijk dat er heel wat mensen zijn die een kleine of grote actie op touw willen zetten ten voordele van het Natuurhulpcentrum en zijn duizenden patiënten die jaarlijks worden opgevangen.

Alle hulp is meer dan welkom, we staan namelijk aan het begin van één van de belangrijkste en grootste uitbreidingen die we ooit hebben gedaan. Uitbreiden kost veel geld, maar door het het toenemend aantal zieke en hulpbehoevende dieren is dit meer dan noodzakelijk.

De acties georganiseerd ten voordele van het Natuurhulpcentrum vind je op deze website:

http://musicforlife.stubru.be/agenda?q=Natuurhulpcentrum

Hopelijk mogen we ook op uw steun rekenen!

Alvast bedankt!

Music For Life!

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..