Nationale Loterij steunt Natuurhulpcentrum met 19.244 euro

Vandaag kregen we 16 medewerkers van de Nationale Loterij over de vloer.

Zij hadden als teambuildingactiviteit ervoor gekozen een dagje te komen meehelpen in het Natuurhulpcentrum. De dag startte met een kennismaking en rondleiding. Vervolgens werden de dieren gevoerderd, zowel in de binnen- als buitenkooien en op onze IC en egelzolder. Hierbij kwamen hun helpende handen goed van pas.

In de namiddag werden er slangen vezorgd, een tijger verdoofd voor nazicht door de dierenarts en gingen we als kers op de taart enkele gerevalideerde roofvogels vrijlaten.

De medewerkers van de Nationale Loterij hadden op hun beurt ook een verrassing. Ze konden ons officieel meedelen dat een projectaanvraag van het Natuurhulpcentrum was goedgekeurd en we van hen maar liefst 19.244 euro mogen ontvangen voor de uitbreiding van ons centrum.

We willen hierbij dan ook de Nationale Loterij en eigenlijk ook iedereen die meespeelt met hun kansspelen, van harte bedanken voor de steun!

Foto: het team van de Nationale Loterij op bezoek.

Nationale Loterij steunt Natuurhulpcentrum met 19.244 euro

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..