Natuurhulpcentrum heeft nieuwe website...

Vandaag werd de nieuwe website van het Natuurhulpcentrum online geplaatst. Bezoekers worden nu nog beter geïnformeerd over de activiteiten, opgevangen dieren, speciale reddingsacties,... van het Natuurhulpcentrum.

Welkom op de splinternieuwe website van het Natuurhulpcentrum! Onze oude website was dringend aan vervanging toe, en na enkele weken van teksten aanpassen, foto's maken en designs uitproberen is het dan eindelijk zover. Met trots stellen we U onze opgefriste en gemoderniseerde website voor.


Via deze nieuwe website willen we onze bezoekers, leden en sympathisanten nog beter informeren over het reilen en zeilen van het Natuurhulpcentrum. Net zoals op onze vorige website zullen regelmatig nieuwtjes en columns gepost worden, vindt U informatie over problemen met wilde dieren, het voederen van vogels, acties en events van het Natuurhulpcentrum,...


Nieuw is dat we nu ook beschikken over een heuse E-shop. Niet alleen vindt U hier het aanbod van onze winkel in het Natuurhulpcentrum zelf, maar ook kan U hier online bestellingen doorgeven, zodat U de bestelde items per post kan ontvangen.
Ook nieuw is ons vernieuwde fotoalbum. Elke foto kan nu in het groot bekeken worden en bevat een korte omschrijving, zodat we U nog beter kunnen laten zien welke dieren we opvangen, verzorgen en terug proberen vrij te laten.


Kom zeker en vast regelmatig een kijkje nemen, want onze website verandert voortdurend!


Hierbij willen we ook de firma Agito (http://www.agito.be) bedanken. Zij zorgden voor het design en het achterliggende  systeem om onze website makkelijk en vlot te kunnen beheren.

Natuurhulpcentrum heeft nieuwe website...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..