Natuurhulpcentrum in de klas!

Enkele medewerkers trekken dit najaar langs scholen om uitleg te geven over het Natuurhulpcentrum en wilde dieren.

Het Natuurhulpcentrum wordt dagelijks bezocht door klassen uit alle delen van ons land.

Maar vanaf nu kunnen medewerkers van het Natuurhulpcentrum ook naar de klas komen ! Heel veel jongeren willen iets doen voor de natuur en voor de wilde dieren. Maar vaak is er in de school geen budget en weinig tijd om op uitstap te gaan.

Daarom gaan enkele van onze medewerkers tijdens dit najaar ook op bezoek in klassen om te vertellen over het Natuurhulpcentrum. We brengen filmpjes en een mooie powerpoint voorstelling mee. En voor in de klas krijgen jullie posters van vogels en zoogdieren.

Maar... we verwachten wel een inspanning. Om meer dieren te kunnen blijven verzorgen hebben we ook alsmaar meer leden nodig. Lid ben je vanaf 6 euro voor één jaar.

Wil je dat we jouw klas komen bezoeken.... dan moet je enkel samen met je klasgenoten zorgen voor 20 nieuwe leden. Er zijn zeker heel wat ouders en grootouders die lid willen worden en wij kunnen er weer meer dieren mee verzorgen. Je moet dan nog enkel een afspraak maken (089/854906) en wij komen naar jouw klas !

Praktisch:

- leerkracht print hieronder zoveel als hij/zij wilt nieuwe lid blaadjes af

- leerling maakt een nieuw lid en ontvangt het lidgeld

- leerkracht contacteert het Natuurhulpcentrum na het maken van 20 leden om een datum af te spreken wanneer iemand van het Natuurhulpcentrum nar de klas komt

- bij het klasbezoek geeft de leerkracht de nieuwe lid blaadjes en het lidgeld af

Natuurhulpcentrum in de klas!

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..