Natuurhulpcentrum ontvangt cheque van LG...

Het Natuurhulpcentrum mocht afgelopen week een cheque in ontvangst nemen van de firma Lambert Geerkens.

Zij steunden het Natuurhulpcentrum al eerder, maar deze keer werd een bedrag van 6.000 euro overgemaakt. Dit bedrag is de volledige opbrengst van hun openbedrijvendag.

Dit evenement ging door in oktober en was een groot succes! Maar liefst 4.000 geïnteresseerden maakten kennis met de firma LG én met het Natuurhulpcentrum. Dertig van onze medewerkers stonden paraat om te helpen op deze opendeurdag.

Zo verzorgden we de bonnenverkoop, de winkel, de parking, maakten een leuk spel voor de kids,... Ook de interne mens werd versterkt met onze frituur en verder hielpen we mee met de drankbedeling.

'Carmen' van de TV-serie 'De Kampioenen' kwam de bezoekers verwelkomen en zorgde voor een muzikale act. Het Natuurhulpcentrum liet op zijn beurt onder ruime belangstelling van het publiek gerevalideerde roofvogels vrij. Het werd een fantastische dag voor klein en groot!

Een prachtige dag die bovendien ook nog 6.000 euro opbracht voor onze werking!

Van harte bedankt firma Lambert Geerkens!
 

Natuurhulpcentrum ontvangt cheque van LG...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..