Natuurhulpcentrum ontvangt steun van CERA...

Deze week viel voor ons een belangrijke brief in de bus... Goed nieuws, want de Cera-Foundation was bereid ons project te steunen.

In september diende het Natuurhulpcentrum een aanvraag in voor financiële steun bij de CERA-foundation. Het project: 'Uitbouw educatief luik/aankoop videoprojector' heeft alles te maken met de laatste afwerkingen aan onze nieuwe vleugel.
Dit najaar proberen we onze educatieve videozaal immers af te werken.

Bedoeling is om begin 2005 al groepen te ontvangen in ons gloednieuwe videozaaltje. Dankzij de financiële steun van CERA kunnen we dit nu verwezenlijken, en ons zaaltje uitrusten met een videoprojector.
Zo kunnen we de groepen die ons centrum bezoeken beter opvangen, voordrachten, vergaderingen en opleidingscursussen opfrissen met power-point voorstellingen...
Zeker de moeite dus om onze nieuwe vleugel in de toekomst te komen bezoeken!

Natuurhulpcentrum ontvangt steun van CERA...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..