Natuurhulpcentrum opent zijn deuren...

Zondag 6 en zondag 13 september opent het Natuurhulpcentrum weer zijn deuren voor het grote publiek. Iedereen is welkom van 10u30 tot 18u30.

Zondag 6 en zondag 13 september zijn dit jaar de belangrijkste dagen van het jaar voor ons Natuurhulpcentrum. Op die dagen zetten we immers de poorten open en mogen onze leden en sympathisanten eens achter onze schermen komen kijken.

Alhoewel we dieren heel erg belangrijk vinden en er alles voor doen wat in onze macht ligt zijn ook mensen voor ons superbelangrijk. Voor elk dier dat we over de vloer krijgen hebben we immers ook minstens één, maar soms meerdere mensen die hier moeite voor gedaan hebben. Om al die dieren te kunnen verzorgen en om het Natuurhulpcentrum te kunnen blijven onderhouden is er heel erg veel geld nodig, en dat moet ook weer van bij heel veel mensen komen.

We zijn dan ook heel blij om al die mensen die bezorgd zijn om dieren én die ons vaak steunen eens te kunnen laten zien hoe het er hier allemaal uit ziet. En natuurlijk kunnen die mensen niet alleen met onze medewerkers kennis maken maar ook met de massa’s dieren die hier momenteel verblijven.

Van slangen en schildpadden tot uilen en roofvogels, van kleine eekhoorntjes tot een das en wasberen, en van jonge merels tot Brutus de leeuw, allemaal zullen ze te zien zijn.

Als alles goed gaat zal zelfs het piepjonge wallabiejong met mammie Brendy er zijn. En tot slot zullen onze medewerkers diverse demonstraties geven, zo zal ondermeer te zien zijn hoe we in hele hoge bomen klimmen. Onze medewerkers met het grootste ‘aap’ gehalte zullen hiervoor hun beste beentje voor zetten. En de échte apen zullen er natuurlijk ook zijn, maar die moeten best in hun kooien blijven…

 

Tot zondag !

Natuurhulpcentrum opent zijn deuren...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..